català  •  español  •  english
 
ACCÉS A SUBSCRIPTORS
usuari:
password:
   
la informació més actualitzada sobre empreses catalanes
productes anuari acicsa contacti amb nosaltres home
SELECCIÓ

Paraula:

Cercar a:
Raó social 
Marques 
Anagrama Triï la selecció segons els diferents criteris
Grans Empreses

Empreses PIME 

Selecció Sectorial 


Empreses Export.

Selecció Comarcal 


Benvinguts
Aquesta és una eina de consulta i treball en línia amb les empreses catalanes. Des de la nostra web podreu obtenir completa i actualitzada informació sobre més de 20.000 societats de Catalunya, conèixer la seva activitat, el seu àmbit de negoci i les relacions comercials amb els mercats exteriors.
Continguts
Notícies i agenda: Accés a la informació més rellevant per a l'exportador així com a l'agenda de la internacionalització, on hi podreu consultar totes les activitats que en l'àmbit de la internacionalització se celebren a Catalunya.
Cercador d'empreses: Consultes específiques sobre societats catalanes a partir del seu nom, anagrama o marques relacionades.
Seleccions d'empreses: Gestió de la base de dades de 20.000 societats de Catalunya d'Anuari Acicsa. Ofereix llistats per sectors d'activitat, regionals o per volums de negoci, i inclou accés a la totalitat de la informació general disponible.
Exportadors catalans: Comparatives diàries sectorials de volums d'exportació, amb informacions detallades i gràfics.
Subscriptors
Anuari Acicsa ofereix la possibilitat d'accés en línia a les bases de dades completes de les Principals Empreses Catalanes, Petita i Mitjana Empresa Catalana, i Exportadors Catalans. Per un cost mínim de 22€ mensuals es permet al subscriptor la gestió avançada de la base, a més d'exportació de dades, consultes i/o impressions de les fitxes íntegres de les societats, impressió en línia de llistats i etiquetes, i altres funcions avançades. Més informació.
Drets d'explotació de les bases de dades
La totalitat de la informació continguda a les bases de dades d'aquesta website està subjecta a drets de copyright. Conseqüentment aquest material no pot ésser reproduït per cap mitjà sense autorització expressa de la societat mercantil titular de la distribució, que és Calaix Grup, S.L.
Programa d'afiliats
Disposem també d'un bon programa d'afiliats per aquells que siguin propietaris d'una pàgina web.
Anuaris d'empreses catalanes
Si vol aconseguir la informació que s'inclou en aquesta web en format llibre o amb un programa de gestió en CD ROM, pot fer-ho mitjançant Anuari Acicsa S.L., empresa que edita anualment les seves publicacions especialitzades en el teixit empresarial català. Més informació
Fitxers de noves empreses
Cada mes es constitueixen més de 1.000 noves empreses a Catalunya. Des de NovesEmpreses.com pot aconseguir les seves dades de contacte.

 


Comparatives diàries sectorials de volums d'exportació
26 - Serveis generals
EPISE, S.A.
BARCELONA
EXPORTACIÓ
1,800,000 Euros
-
CENTRO DE ESTUDIOS CEAC, S.L.
BARCELONA
EXPORTACIÓ
1,800,000 Euros
-
ASISTENCIAS Y SUMINISTROS MECANICOS, S.A.
LLEIDA
EXPORTACIÓ
1,100,000 Euros
-
 
 
26 / 1 / 2021
© ANUARI ACICSA


si la seva empresa no consta en el nostre directori i vol donar-la d'alta, pot posar-se en contacte amb nosaltres

anuari acicsa 2021  -  tots els drets reservats